Thursday, 5 June 2014

S I N G L E L I F E

Assalammualaikumm. I miss my blog. Kalau buka blog, mesti nak rasa terbaca post lama. Tapi takut air mata jatuh berlinangan. So, abaikann. Sejak 24 May hari tu, aku official break dengan Ajen ;') Hati ni berat sangat mau kasi lepas dia. Tapi? Kalau kelakuan dia buat aku sanggup kehilangan dia macam mana juga kan? :'/ Buat orangg sakit hati manjangg. Dahh 13hari aku single. First time aku single aku tak nangis dan tak meroyann. Hmm. Selalunye, nak je cari orang baru. Tapi dah malass. Bior je la hidup macam ni. Kalau ade yang nak, ade la muncul depan mata tu. Kalau takde, abaikan je. Hidup macam biasa. Hmm. Aku rindu dia sangat. Tapi ego ka aku untuk bagitau dia? Yeaaa, ego. Sebab dengan perangai dia yang biadap siapa yang tak sakit hati dan bersikap ego. Hmm. Tiada ex girlfriend/boyfriend tak rindu ex boyfriend/girlfriens dia. Serius, aku rindu diaa. Airmata ja dapat mengubat rindu akuu ;') Semoga kau berbahagia dengan yang lainn. Tanpa aku dan lupakan aku. Anggap aku tak pernah ade. Hmm. Takecare. Cinta ramadhan ;')

Friday, 7 February 2014

The day is almost here.

Weheeeew. Mau sampai sudah hari tu. Nah-nah. Beberapa minit ja lagi. Eh, kenapa aku terlebih excited ni? Astagafirullahalazim. Hahahahah. Bawa bersabar fynazz. Hmm. Yeaah, saya bawa dia oncall. Segaja kasi banyak cerita. Kasi teda cerita, last-last tertidur sudah diaa. Nda dapat wish dia nanti jam12 tepat. Text pun jadi laaa ;D kalau wish yg karangan punya nanti besok baru aku bagi. Malam sikit. Mau sweet-sweet ba juga. hahhaahahahahaha. Aummmm! Hope will be more happy with him tomorrow for celebrate our monthsary :') 08July2013 - 08Februari2014 ;D Hope long lastinggggg our relationship! May Allah bless us. Now tunggu jam12, then wish dia. Baru pi tidurr! Okeyy settt (Y) Good Night Bloggerian ;D

Monday, 7 October 2013

Raininggg day!

  Assalammualaikumm ;D Hai, update story lagi hari ni, boleh? Hehew. Boleh la baaa. Blog saya juga ;* Bukan blog kamu kan? Hahaha. Jahatnyaa sayaaa :( Hmm. okeyy laaaa. Hmm. Alhamdulillah, tadi pagi dapat rahmat Allah. Hujan awal pagi, sekarang pun hujan. Best kan kalau hujan? Sejukk mememanjanggg ;3 Hehew. Syiok kalau tidur petang ni. Tapi kesian si sayang nanti balik nda tercall. Sudahlah teda kredit. Sodih hidup. Hmm. Actually, teda story ba aku mau update ni. Update update ja. Kasi busy ni blogg. Hahahaha. Kes-kes boring ba ni teda kawan bercall/bertext. Ajen masih exam lagi. Al-maklumlah. Budak PMR ;D ndaaa paaa. Last sudah paper kamu besok. Buat bagus-bagus. Kasi pecah rekod result Last Batch 98 PMR! All the best! hehew. Hmm. Esok last paper ajen, esok juga monthsary kamii ;3 Happynyaaa. Ngam-ngam la paper dia. Dapat la sambut ni sama dia lepas dia habis paper. Hope teda halangan. Dapat juga merasa sambut monthsary sama dia.  Aminnn ;3 First monthsary kami, first raya. Nda dapat jumpa. Second monthsary, nda dapat jalan. Sedih. Nda pa, hope third monthsary ni. Dapat la :') Hehew. Teringin sangat okey! Aummm. Iloveyou sweet heart ;3 Hehew. Okeyy, Takecare Stalker ;3

Sunday, 6 October 2013

Happy and sad always be a good friend to me ;'3

Hai, Good Night! Boringgg malam ni. Ajen study tadi, sekali text nda dibalas. Call lambat kena angkat. Rupanya, tertidur sudah. Aishh. Ni budak. Study main-main oh. Gigit kau sana. Hahahahaha. Nda pa laaa ;3 Lepas tengok konsert AF, Oncall direct. Sekali cerita punya cerita. Segar terus ba suara si ajen mau bercerita :') tadi suara macam perempuan. Ayam mati ba kan. Mau bercakap pun, mau nda mau ja. Hahahahaha! Lucu ba si sayang ni kalau mengantuk. Tiba-tiba, Keluar cerita pasal PLKN. Happy gila babi dia aku nda kena PLKN. Takut betul dia kalau aku terpilih masuk PLKN :( Aku pun takut juga ni actually. Eeeee :( Hmm. Salah satu benda yang buat dia takut ialah Dia takut aku ada orang lain. Esh. Jangan la ba fikir begitu. Negatif saja. Jangan ba :'( Takut juga aku ni kau berfikiran begitu sayangg :'( Percaya aku k? Tak mau eh fikir macam tu. Tak mau, tak mau. Iloveyou ba sayang :') Setia ni. Hehew. InsyaAllah setia ;* Hmm. One more thing buat aku happy! Alhamdulillah, Ajen nda jadi pindah beaufort! AKU SANGAT HAPPY ;D Weheeee. Tau juga dia jauh tu tempat :( bukan 5 minit tu pi beaufort dari KK. eee :( Bangas aku sini tunggu kau balik sabtu ahad ja. 4Tahun lagi tu dia kasi tinggal aku. Mataipan. Nda tahan oh berjauhan. Teknik Likas pun jadi la kan sayang? Asal dapat belajar, asal dapat ambil course kau tu ;) Will always support you, love! Sama-sama kita kejar cita-cita k? Muahh ;* Hmm. Kami masih oncall, tapi macam dia tidur sudah ni. Teda bunyi sudah ni. Hahaha. Teringin la nak tidur sebelah dia. Hahaha Geteknyaaa ;D nda pa, tunggu bila hubungan dah sah ;3 Aummm. sweet gile engkau! Hahahaha. Ba, tidur dulu! Ajen marah nanti aku tidur lambat :') Girlfriend yang baik ni. Wah ;O puji diri sendiri. Hahahahaha. Good Nightt! Bye! Assalammualaikum ;D

Friday, 4 October 2013

FRIENDS ;D


Hai, kawan sayaaaa ;D From left, Fazzlin Chua Fui Chee, Dayang Syafinaz Ahmad Rosdin, Lyana Shaherra Mohd Idris & Siti Nurul Fadilla Jidun. Kami rapat time camping di sandakan. Kami satu khemah. Selama 6hari 5malam bercamping, durang la kawan saya. Bergaduh pun damai balik jugaa tu kalau namanya kawan. Tapi mengambil masa juga la okey. Yea, saya rindu kau budak kecil / baby monyet. Tapi nta la kenapa ego aku namau tegur kau :( Yea, saya sangat rindu kita yang dulu. Hm. Nda pa la. Nanti pandai juga aku intro tu. Tapi lama la lagi. Confirm :( Only god know how much I miss you. How much I miss your hug :( hmmm. Suck my ego! HAHAHA! Lyana ja yang teda gaduh-gaduh. Apa ndanya, kuli jaa. Ikut jaa kepala orang. Kesian nda tau apa mau bertindak. Sendiri pun lemah. Dia dia tau, sabar dan sabar. HAHA! Lyana-lyana. Hmm. Rindu campinggg. Natau la camping lain kami dapat ka juga begini lagii. Oh god, help me! Harap-harap dapat berkumpul balik la. Hmmm. Kasi hilang la ego ni. Kasi lepas la apa yang pernah berlaku. Kasi lupa la apa kesalahan yang kami 4orang pernah buat. Kasi buang laaaaaaaaa :( tapi aku? Eeeee. Saya rindu kau ba monyet :(


Hmmm. May Allah bless our friendship :') 

Good Luck PMR, Fazzlin Chua Fui Chee. Me lahve You!


Me and only me ;D

DAYANG SYAFINAZ AHMAD ROSDIN. 

THIS GIRL IS TAKEN BY FAZRIN ;D





DON'T JUDGE ME. ME IS ALWAYS ME.

ACCEPT ME WHO I AM, WOULD YOU?



Best Friend.

SITI NURUL FADILLA JIDUN ;D

CAMPING JAMBOREE SANDAKAN.



SAMBUTAN HARI MALAYSIA.



SAMPAI KK JAM2 PAGI. DI SANZAC. FROM SANDAKAN.



SAMBUTAN HARI MALAYSIA.



SAMBUTAN HARI MALAYSIA.



SAMBUTAN HARI MALAYSIA.



BALIK SUDAH, DARI CAMPING SANDAKAN.



DI SANDAKAN, SPEND TIME WITH HER!



Thursday, 3 October 2013

I'm Back!

Hai, lama nda buka blog kan? hmm. Teda masa baaa. Nda tau apa mau di ceritakan. Hehew. Aku bukan la 'BloggerUser' 24jam -,- Aummmmm. Jarang-jarang ja buka ni. Kalau ada cerita buka la. Then post cerita. Hmm. Today, aku rajin buka blog mau cerita ;) Before this, everyone know that i'm belong to Azmira. But, Its already be a memories of us. No more 'Fynazmira'. After Break sama azmira, aku buat perangai gila. terima semua rang yang berharap sama aku. Tapi malangnya, semua nda kena dihati aku. So, hbungan aku kasi putus awal. Sebab nda berapa ngam di hati. Maaf, bukan niat untuk mainkan kamu ;/ But, my heart its not in love with you. I try to love you but I can't. Then, couple sama Afdillah. Itu pun 2 minggu ja -,- Sebab aku nda suka & nda tahan sama perangai diaaaaa. S T R E S S! direct kena kasi break. HAHA! jahatnya aku ;( The ending, aku jumpa sama lelaki yang betul-betul ada dalam hati aku ;) lelaki tu budak maktab. Muda dari aku. Budak pengakap juga. Dan lelaki itu ialah Muhammad Fazrin Jasri ;D Hope our relationship will last foreverr :)